Koronavírus Covid-19 PCR És Antigén gyorsteszt – Sopron

Besthetics I.M.C

Különféle legmagasabb megbízható Covid-19 teszteket alkalmazunk:

9400, SopronErzsébet utca .18

PCR – (RT-PCR) SARS-CoV-2 vírus örökítő anyagot kimutató vizsgálat.

COVID-19 AG – Antigén vizsgálat, amely hasonlóan a PCR vizsgálathoz a légúti mintákból SARS-CoV-2 fehérjét kimutat eredménykimutatás azonnali 10 perc. A lehető legmagasabb megbízható teszt.

Az AG teszt – a mostani felfuto fertőzöttek száma helyzetben azonnali fertőzöttek kiszűrésének alkalmas, javasolt mind a legpraktikusabb PCR tesztre megközelítő pontosságú teszt, koronavírus fertőzés kezdeti gyanús tünetei vagy Kontaktus altal egy fertőzöttel vagy családtag vagy munkahely, iskola, vagy bár mi okbol fertozes gyanujaban, alkalms.

COVID-19 ÉS INFLUENZA A+B ANTIGÉN (kombinált teszt) – GYORSTESZTEK új típusú koronavírust és az influenzavírust is ki tudja mutatni.

A koronavírus szerológiai Teszt – AB – ( Antibody )- Antitest gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott  (IgM és IgG) vizsgálat. Azonnali 10 perces eredménykimutatás.

Beoltatta magát ? Neutralizing Antibody / Semlegesítő antitest Teszt

Neutralizing Antibody / Semlegesítő Antitest Gyorsteszt – legújabb pontosítót specifikus teszt az immunrendszer során termelődő ellenanyagot mar az elso és a második bármilyen Covid -19 védőoltás beadása után időszakban beméri a pontos állapotot, iletve hogy elegendő -e kizárólag A Covid elleni Antitestek alap mennyisége. 10-15 Perc. Az ujjbegy megszúrását vett vérből.

Hogyan válasszunk Codid-19 tesztet Besthetics I.M.C Sopron

Besthetics I.M.C és az Exoderm I.M.C klinikák rendszeresen elvégzik a Covid-19 tesztet alkalmazottunk számára, és minden beteget megvizsgálunk ingyenesen, mielőtt bármilyen új eljáráson vagy műtéten részt vennénk, minden alkalmazottunk a covid-19 Pfizer-BioNTech védőoltással rendelkeznek.

NNK- Nemzeti Népegészségügyi Központ MINTAVÉTEL CÉLJÁBÓL FELKERESHETŐ INTÉZMÉNYEK LISTÁJA + A hivatalos lista És A térkép Belépési Link

Besthetics International Medical Centers az egyetlen hivatalos Antigen MINTAVÉTELI akkreditált Központ Sopronban – Positive esetekben automatikusan bejelentés az ANTSZ” OSZIR Járványügyi szakrendszere.

A Covid-19 tesztek eredményéről hivatalos 3 nyelvű : Magyar / Angol / Német Orvosi igazolást adunk.

KORONAVÍRUS GYORSTESZT

Besthetics I.M.C International Medical Centers Covid-19 PCR es gyorsteszt – Sopron
Besthetics I.M.C International Medical Centers Covid-19 PCR es gyorsteszt – Sopron

Védettségi igazolvány
Besthetics orvosi központban. Vitnyédi u. 21 Sopron,

Antitest Gyorsteszt Hivatalos kiállított igazolása Hatóságilag az NNK által elfogadott akkreditált – Besthetics I.M.C laborban, a védettséget igazoló okmány kiállításához amit maid a kormányhivatalban váltja ki. A koronavírus szerológiai AB – ( Antibody )- Antitest Gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott (IgM és IgG) vizsgálat. 15 Perc, az igazolás kiállításával. Nincs sorban állás
Időpontfoglalás: Tel :+36-99-798-703/706/ Mobil: +36-70-720-80-71 9400 SopronErzsébet utca 18

Mi az a koronavírus Antitest gyorsteszt?

A koronavírus gyorsteszt az ujjbegy megszúrását vett vérből kimutatott ellenanyag vizsgálat. 10 perces eredmény …..

Covid – 19 gyorsteszt – Besthetics I.M.C Sopron Hungary

Hogyan tudom igazolni, hogy már átestem a betegségen?

A szerológiai teszt nem a vírust mutatja ki, hanem a vírus szervezetbe jutását követően az immunrendszer során termelődő két ellenanyagot (IgM és IgG).
Az IgM a fertőzés korai szakaszában termelődik és meglévő vagy nemrég lezajlott fertőzésre utal, az IgG valamivel később jelentkezik a fertőzés 5 – 7. napjától termelődik, és hosszú távon a szervezetben maradhat.

Covid 19 gyorsteszt Besthetics I.M.C Sopron

A koronavírus teszt elvégzését követően kb. 10 perc múlva a kórelőzmény (amely a jelentkezéskor kitöltött kérdőíven szerepel) és a vizsgálat eredménye alapján meg tudjuk mondani hogy az elmúlt időszakban már átesett-e a betegségen, vagy jelenleg is zajlik a betegsége tünetmentesen, vagy azt tudjuk megállapítani, hogy az ön szervezete nem termelt még kimutatható mennyiségű ellenanyagot a (SARSCoV2) vírus ellen.

A fertőzés kezdeti szakaszában előfordulhat, hogy a szervezet még nem termel kimutatható mennyiségű ellenanyagot, így a tesztet bizonyos esetekben 2 hét múlva  érdemes megismételni. vagy is egy AG vagy PCR tesztet vegezni .

Semmilyen vizsgálat nem biztos 100%-ban, de ez a vizsgálat nagy pontosságúnak tekinthető. Az IgM kimutatásra a klinikai szenzitivitása 87.01%, a klinikai specificitás 98.89%, a pontosság 93.41%, az IgG kimutatására a klinikai szenzitivitás 99.42 %.

Ingázóknak határátlépés – Antigen Teszt Magyar Angol és német nyelvű hivatalos orvosi igazolással.

Ingázóknak 3 naponta kell regisztrálniuk (a tesztjüket), illetve abban az esetben, ha a megadott adataikban változás történik. A regisztrációra 2021. 02.07-től van lehetőség.

Beutazás Ausztriába 2021. 02. 10-től az Ausztriába ingázók esetében is bevezetik a kötelező Covid-19 tesztelést, valamint a regisztrációt (pre-travel clearance). Az ingázók (ide értve a munka vagy iskola miatt, valamint a családi okból, illetve élettárs látogatása céljából ingázókat is) a mindenkori belépés időpontját megelőző legfeljebb 3 napban készült negatív PCR vagy Antigén teszt birtokában léphetnek be. Ilyen teszt hiányában a beutazástól számított 24 órán belül kötelesek a tesztet pótolni, mely időszak alatt azonban nem kell karanténba vonulniuk. A tesztek költségét a beutazók viselik. 

Kiskorúak: kiskorú személyt tudunk fogadni csak törvényes képviselőjével (szülő/gyám) .

Kerjuk hogy Foglaljon időpontot előre – nincs sorban állás

Céges szűrések – E-mail Vagy  +36-70-720-80-71

SOPRON KORONAVÍRUS COVID-19 GYORSTESZT

INFLUENZA A+B ANTIGÉN GYORSTESZT

Tovabi Info – Belepes

VIDEO

Jelentkezes : +36-99-798-703 / 706

 +36-70-720-80-71

Sürgősségi: +36-30-939-44-42

This image has an empty alt attribute; its file name is besthetics-Exoderm-logo-web-4.jpg

Besthetics I.M.C International Medical Centers .
9400 SopronErzsébet utca 18

kerdoiv letöltése  Töltse le a nyomtatványt erről a linkről, kérjük töltse ki És hozza magával, ha lehetséges. Nincs sorban állás

E-mail

Nyitvatartás

Hétfő09:00 – 18:00
Kedd09:00 – 18:00
Szerda09:00 – 18:00
Csütörtök09:00 – 18:00
Péntek09:00 – 18:00
Szombat10:00 – 17:00 előre bejelentkezéssel
Vasárnap10:00 – 17:00 Csak előre bejelentkezéssel
Besthetics I.M.C – 9400 SopronErzsébet utca 18

Bankkártyás fizetés

(A bankkártyás fizetési lehetőség csak a webshopra vonatkozik. Ha szeretne bankkártyával fizetni, akkor a tesztet és az időpont foglalást előre is kifizetheti a webshop-on keresztül. A helyszínen csak készpénz fizetési lehetőség áll rendelkezésre.)

Contact us
[bws_google_captcha]